0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Nyheter

Team Capfor, vilka vi är och vad vi står för

av | maj 28, 2021 | Positiv Ekonomi | 0 Kommentarer

Under de kommande veckorna kommer var och en av oss i Teamet på Capfor presentera vår personliga uppfattning i två områden…

Vi har alla reflekterat och satt ord på två saker, två frågeställning som vi känner är viktiga att fånga upp eftersom de har så stor påverkan både på oss själva personligen men också på det arbete vi genomför.

Frågeställningarna är:
1. Vad är och betyder Positiv Ekonomi för dig?
2. Vad betyder det att vara “Capforian” för dig?

Först ut av oss är Nicklas Arvidsson, vår Försäkrings och Placeringsspecialist.

Positiv ekonomi innebär för mig att någons tidigare beslut eller nuvarande ekonomi inte skall vara en belastning eller skapa känslor av skuld och skam. Att skuldbelägga någons beslut, tankar eller handlingar nyttar ingenting till. Det är endast härifrån och framåt som gäller.
Det är också viktigt att inte värdera någons ekonomi kring exempelvis hur ”mycket” eller ”lite” någonting är. Det är endast en siffra och det viktigaste för mig är att ta reda på hur personen framför mig upplever sin ekonomi samt hur personen vill uppleva sin ekonomi i framtiden.

Att vara ”Capforian” innebär för mig att vägleda någon med syftet att de ska få det bra ekonomiskt, samt att de ska känna lugn och ro kring frågor som rör deras ekonomiska situation. Det ska inte finnas någon dold agenda utan det är personens välmående och behov som ligger i fokus. Mitt mål är att personen efter att ha varit i kontakt med oss ska få möjlighet och stöd till en ännu bättre ekonomisk situation oavsett vilken del det gäller.
Jag vill använda min kunskap och expertis så det gagnar personen jag möter. Därför är det viktigt för mig att vara öppen och lyssna in behov, tankar och frågor kring olika områden inom ekonomi men också specifikt när det gäller försäkringar och placeringar.

//Nicklas Arvidsson

Dela inlägg på sociala medier:

Arkiv

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt