0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Nyheter

4 oktober 2023, dagen då kanelbullar och ekonomi förenades

av | okt 4, 2023 | Tips | 0 Kommentarer

Idag är det som du säkert inte missat ”Kanelbullens dag”, det du förmodligen inte är medveten om är att idag är det också ”World Financial Planning Day”.

World Financial Planning Day har till syfte att öka allmänhetens medvetenhet om hur viktigt det är att planera sin ekonomi. Förutom att vara medveten är det av oerhört stor betydelse för oss alla att uppnå ekonomiskt välmående, vilket enklast uppnås genom att använda en professionell rådgivare som har till uppgift att planera ekonomi för sina kunder.

Capfor vill uppmärksamma dagen med en go kanelbulle, och bjuder in alla som så önskar till att kontakta oss kring ekonomiska frågor/utmaningar och drömmar. Vi har sedan årtionden arbetat med planering av ekonomi framförallt för företagare.

Välkommen!

 

Dela inlägg på sociala medier:

Arkiv

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt