0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Om oss

Vår historia

I januari 2013 genomförde Tomas Blom det första Financial Life Planning-mötet i Sverige. Med mer än 25 års erfarenhet från finansbranschen kände Tomas att ekonomisk rådgivning i sig är så viktig att den behöver kopplas fri från produkter och finansbranschens vinstintressen. Pengar har betydelse för oss i våra liv och rådgivningen bör fokusera på hur var och en av oss ska hantera våra pengar och beslut kring dem i syfte att uppnå ekonomisk frihet. Tomas är bolagets VD & vår Senior Financial Life Planner.

Vår arbetsprocess

För oss är du som människa i fokus. Tillsammans lägger vi grunden och en tydlig plan som skapar förutsättningar för ditt välbefinnande. Meningsfulla beslut fattas när underlagen är tydliga och hänsyn tas till helheten. Kort och gott, vi utgår från dig som människa.

Vi påbörjar dels ett ”städjobb” där vi dammsuger och granskar eventuella produkter någon sålt till dig. Vi rekommenderar sådant som vi tillsammans kommer fram till är mer rätt för dig, oftast till ett lägre pris, det görs en kontroll av t ex de försäkringar du redan har och de placeringar som finns. Vi använder vårt egenutvecklade verktyg där vi har alla de fakta du gett oss och testkör din situation från flera olika vinklar och händelser för att få svaren du söker.

Du ska kunna komma till oss och känna att det inte finns en ”skämskudde” för att man inte har den kontroll, kunskap eller tidigare intresse i alla de delar som påverkar ditt levnadssätt.

Team Capfor

Tomas Blom

Tomas Blom

Mail: tomas.blom@capfor.se
Mobil: 070-609 01 64

LÄS MER

Nicklas Arvidsson

Nicklas Arvidsson

Mail: nicklas.arvidsson@capfor.se
Mobil: 070-609 93 36

LÄS MER

Anders Andersson

Anders Andersson

Mail: anders.andersson@capfor.se
Mobil: 0725-70 76 10

LÄS MER

Liselott       Henningsson-Lind

Liselott Henningsson-Lind

Mail: liselott.lind@capfor.se
Mobil: 0521-570027

LÄS MER

Jonas Johansson

Jonas Johansson

Mail: jonas.johansson@capfor.se
Mobil: 070-719 36 40

LÄS MER

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt