0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Personlig ekonomisk planering

Att planera ekonomi handlar för oss på Capfor om att sammanföra det rent faktamässiga med det lite mer känslomässiga, d v s i den bästa av världar stödjer din ekonomi dig i att leva det liv du vill leva, utan att behöva oroa dig för pengar. Rent saklig betyder detta att med ett faktamässigt tydligt ekonomiskt nuläge, skapas en plan som leder dit du vill. Planen skapas, följs upp och korrigeras löpande i ett samarbete med oss.

Tid och Pengar

Tänk dig en gammal grekisk filosof som tar sig en funderare på vad pengar egentligen är, han sätter sig på sten och lägger sin panna i djupa veck…
Efter en stunds filosoferande brister han ut ”Eureka!!! Jag vet, Jag förstår!”

Vad han med stor säkerhet kommer ha insett är att pengar är något så enkelt som ett medel att använda för att byta tjänster och tid. Han kommer säkerligen också konstatera att pengarnas värde i första hand handlar om vad pengarna kan användas till.

Precis som de gamla grekerna kan vi alla reflektera över vad våra pengar betyder, om vi har tillräckligt eller om vi behöver mer… och övergången från pengar till vad de ska användas till ger oss svaret på frågan om hur mycket vi behöver.

 

Planera tid och pengar

I grunden handlar de tjänster Capfor erbjuder om att stötta, vägleda och guida dig i riktning mot dina önskningar/mål, värderingar och det som är viktigt för dig. Vi vet att det arbete vi genomför betyder mycket för dina möjligheter att få ut så mycket som möjligt av din ekonomi, innan det är för sent… 
För att verkligen skapa de bästa förutsättningarna för dig och din ekonomi räcker det inte med att fylla de formella kompetenskraven för att arbeta med ekonomisk rådgivning. Det handlar också om att kunna ställa ”stora”/svåra/viktiga frågor och att ha förmågan att lyssna för att förstå. Vårt arbete sträcker sig över många områden, vilket innebär att vi i Capfor teamet har olika specialistområden. När du arbetar med oss har du en personlig kontakt att vända dig till, men du möter ofta flera av oss beroende på vilket område som hanteras.

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt