0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Frågor & svar

Vad kallas er tjänst?

Vår tjänst kallas ”Financial Life Planning” och är mer känd i länder som USA, Storbritannien med flera. Vi på Capfor är än så länge ensamma i Sverige om att erbjuda tjänsten. 

Har ni sekretess?

Capfor har vidtagit åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter alltid är skyddade och att behandling sker i enlighet med GDPR (dataskyddsförordningen). Personuppgifter är alla uppgifter som kan användas för att identifiera dig. Capfor är personuppgiftsansvarig för den behandling som sker av dina personuppgifter. Behandling sker av anställda hos Capfor.

Hur går möten och kommunikationen tillväga?

Beroende på hur ni har möjlighet att träffas samt tidsaspekter finns det möjlighet att ha våra möten både fysiskt och interaktivt genom t.ex. Zoom eller Teams (videomöten).

Den löpande kommunikationen sker via mail, telefon och sms.

Vilka är era kunder?

Vi anlitas av företagare och privatpersoner som eftersöker en personlig rådgivning utifrån människan. Ekonomisk rådgivning handlar om så mycket mer än försäljning av fonder, pensionsförsäkringar och andra finansiella produkter.

Det handlar om dig!

Hur tar ni betalt?

Vi fakturerar våra kunder för det arbete vi gör och tiden det tar. Det är viktigt för oss att vara transparenta och tydliga i vem som är vår uppdragsgivare, vilket betyder att allt arbete betalas direkt av kund eller företag.

Vad kostar Capfors tjänster?

Våra kunder upplever 2 värden i att anlita oss: Det ena är besparingar på att se över ”dolda” avgifter och kostnader, det andra är ett känslomässigt värde som inte kan mätas i pengar.

-Löpande timarvode; 1.500-1.850 kr/h (inkl. moms)

-Ekonomisk Hälsocheck; 18.750 kr (inkl. moms)

-Pensionsanalys; 7.500 kr (inkl. moms)

För fler prisuppgifter, tveka inte att kontakta oss. Eller överenskommelse fast arvode.

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt