0521-57 00 27 kontakt@capfor.se
Tommy Fredriksson

Säkerhetschef/DAGAB inköp & logistik AB

”Har anlitat Capfor och Joakim Dahlén i syfte att få hjälp att kartlägga min ekonomi och hur den, utifrån nuvarande och antagna framtida förutsättningar, kommer att se ut i med fokus från pension och åren efter det.

Kartläggningen görs på ett öppet och strukturerat sätt och leder fram till en klar bild på vilka ekonomiska förutsättningar som finns och leder fram till grunden för en hållbar plan anpassad till mig utifrån mina förutsättningar.
Arbetet ledde också fram till att jag själv blev intresserad av att hitta fler möjligheter att minska onödiga kostnader, inte bara förvaltningskostnader och liknande utan också onödiga kostnader knutna till min egen konsumtion. Av den anledningen började jag själv föra journal över samtliga utgifter.
Det som är intressant att upptäcka är att dagliga och veckovisa små och kanske onödiga utgifter lätt blir tusenlappar på ett år.
För att summera Joakims och Capfors arbetssätt så görs det med noggrannhet och öppenhet. Jag upplevde det enkelt att förstå vad de viktiga delarna för mig var/är, hur jag ska arbeta för att hålla mig till den plan vi arbetat fram”

Adress

A F Carlssons Gata 15
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt