0521-57 00 27 kontakt@capfor.se

Anna-Therése Hernqvist

Om mig

Att locka fram det som är meningsfullt i livet är givande för mig. Jag mår som bäst i mötet med människor, när jag får samtala om det som är viktigt för personen framför mig. Att visualisera, reflektera och hitta kärnan i det som ger livet färg är min melodi. Jag mår gott när jag kan bidra till att en människa går ut härifrån lite lättare, tryggare och med en ljus bild av framtiden. Tillsammans med teamet vill jag bidra till andras välmående och lycka.

Jag bor i Vänersborg med min sambo Fredrik och våra två barn, Nellie 14 år och Aidan 11 år. En perfekt dag för mig är en dag då jag låter lusten styra. Troligtvis blir det en hel del sång med allt från Disney till musikal och klassiska verk. Jag njuter av meditationer, promenader runt Skräcklan och älskar känslan av att få en riktigt bra idé!
En kopp kaffe och en helt ny inredningstidning fylld med antika miljöer är höjdpunkten en regnig eftermiddag. Jag är en obotlig optimist och vill gärna se världen ur Nalle Puhs ögon.

”Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår” – A.A. Milne

Mail: anna-therese.hernqvist@capfor.se
Mobil: 073-5063165

Adress

Drottninggatan 12
Vänersborg

Öppettider

mån-fre: 08.00-17.00
lör, sön: stängt